Péntek, 24.01.2020, 12:27
Vita
Üdvözöllek Гость
Говорим по-русски


Élet gyógyszerek nélkül! Milyen egyszerű minden.

 

Élet gyógyszerek nélkül! Milyen egyszerű minden.

   Hurrááá! Jubilálok (2017.február 4.). 10 év egyetlenegy tabletta nélkül!
 

  Plusz még meg is fiatalodtam és sok hasznosat tudtam meg. Most már pedig az embereknek is segítek egészségesnek lenni. És így élek hála a gyógy készítményektől mentes gyógyulásnak és hála a mi gyógyszerorientált, szervezetet mérgező gyógyászatunk elutasításának.
  De eddig…...40 év felett rám szakadt sok betegség és probléma. Kivédem az egyik betegséget, jön a másik.....Az orvosok rengeteg gyógyszert írtak fel. Semmi nem segített, sőt egyre rosszabbul és rosszabbul lettem....Orvosságra havonta 10 ezer forintot vagy e fölött költöttem. Az orvosoktól semmi konkrétumot nem tudtam meg, de ők különösképpen nem is beszélnek a páciensekkel....Recept a kézbe és viszontlátásra!
   42 évesen még a méhemet is el akarták távolítani (amit minden második nővel meg is tesznek).Még jó hogy elmentem a megyei kórházba, ahol még egyszer átestem egy kivizsgáláson. Ott az orvos azt mondta, hogy Önnél nem kell semmit kivágni, minden rendben. Ha hallgattam volna arra az orvosra amelyik meg akart volna műteni, most nyomorék lennék. A szervezetből nem szabad semmit kivágni, hisz a szervezetünk szervei összefüggésben vannak egymással.
  Amikor már elvesztettem az életben való hitemet, akkor Isten egy kiváló embert küldött nekem, Anatolij Melnyikot az eniológust, aki engem kihúzott ebből a gyógy készítményekből álló mocsárból. Ő engem távgyógyászattal kezdett gyógyítani.
  Az első gyógykezelés megkezdése után 5 perccel „leszakadt” a vállam a nyakamról. Az orvosok ezt a problémát 10 évig gyógyították, volt, hogy le akartak százalékoltatni.
  A gyógykezelés 5. napján összeszedtem az összes orvosságot egy zsákba és kidobtam. Úgy gondoltam, hogyha eddig nem haltam meg az orvosságoktól, akkor jöjjön, aminek jönnie kell.
   A gyógykezelés 5.-6. napján a depresszióm is elmúlt. Nagyon jó kedvem volt! Röpdöstem örömömben! Később más betegségek is kezdtek elmúlni.....
  Nagyon kínoztak a fejfájások, de1-1,5 hónap múlva ezek is elmúltak. Migrénre kaptam a gyógyszereket, de azt hogy belső koponyanyomási problémáim vannak, azt egy orvos sem mondta. Állandóan fájt a derekam, az orvosok azt mondták, hogy minden rendben. Akkor miért is fáj?! Fájdalomcsillapító gyógyszereket és kenőcsöket írtak fel. Amikor Anatolij Melnyik diagnosztizált, megállapította, hogy a jobb vesémben homok van és ott gyulladás van, ezért is érzek fájdalmat a derekamban.
  Ez csak a kínlódásaim egy része. Ez már mind a múlté! Egészséges vagyok és boldog! Élek és élvezem az életet!

  Tudják-e, hogy milyen boldogság egészségesnek lenni, amikor nem fáj semmim?! Próbálják ki.......

  Miért is írtam meg mindezt? Hinni szeretnék abban, hogy az emberek végre bekapcsolják az agyukat és gondolkodni kezdenek!!! Minek mérgezzük magunkat orvosságokkal? Ráadásul még a gyerekeknek is adni kezdik, ahogy megszületnek, már kapják a különböző szirupokat és különféle orvosságokat. Tisztelt felnőttek, óvják gyermekeiket! Az orvosságok károsak és tönkreteszik az egészséget.
 
  Aki egészséges akar lenni, az jöjjön el és együtt fogunk dolgozni ezen.
Az egészség az nagy munka, és egy-két dologról még le is kell mondania.

 Pl. A dohányzásról, harcolni a nagy étvágy ellen, a díványon történő fekvésről.......

 

  Maga mindig egészséges akar maradni?
 

2. lehetősége van: vagy folyamatosan foglalkozik az egészségével, vagy nézi, ahogy a betegség fokozatosan eluralkodik magán.
3. lehetőség nincs, mivel ha csak időnként fog foglalkozni a saját egészségével, akkor ez is csak ideiglenes lesz.

 
B. Tatyjána          
 

 

Belépés

Naptár

«  Január 2020  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Körkérdésünk

Tornázik Ön reggelente?
Összes válasz: 19

Barátaink:

 • ENIO-Tajny
 • ZDOROWYI.Narod
 • Translate/Переводчик
 • Statisztika


  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Keresés

  Copyright MyCorp © 2020 | Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!