Péntek, 24.01.2020, 12:56
Vita
Üdvözöllek Гость
Говорим по-русски


Vendégkönyv

2014.11.18.

    Nagyon hálás vagyok a Vita Szalonban elvégzett mézesmasszázsért, aminek hatására sikerült megszabadulnom a régóta gyötrő térd- és derékfájdalmaimtól. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mert bár már én is sok módszert kipróbáltam, csak ez vált be. Sőt, még a férjem is kipróbálta és ő is elégedett.

 

Horváthné Lengyel Erika


2014.11.05

   Remélem tudok segíteni minden olyan embernek,aki megszeretné változtatni az életét,úgy,hogy tesz azért,hogy egészséges legyen. Sok emberrel találkozom és ezek között is sokan csak panaszkodnak,hogy itt fáj,ott fáj,de csak a gyógyszereket tömik magukba,minthogy másképpen változtassanak az egészségükön. 
 
Én is véletlenszerűen találkoztam a mézes masszázzsal. Egy ismerősöm elé mentem,ő kezelésen volt Tányánál. Bementem a Vita egészségszalonba és picit leültem,mert hulla fáradt voltam. Akkor még dohányoztam is. Tánya rám nézet és látta,hogy velem nagy problémák vannak.Akkor mondta a barátnőmnek,hogy menjek el én is mézes masszázs kezelésre és megváltozik az életem . Akkor még ezt nem tudtam. Elkezdtem járni,ittam a tisztított vizet,rengeteg zöldséget ettem nyersen és sok gyümölcsöt. 1' hét után már éreztem a testemen és a bőrömön látható  változás. Egyből letettem a cigarettát is,ahogy elkezdtem járni mézes masszázsra. Azóta eltelt 6 hét és nagyon nagy változásokon ment át a szervezetem. Nem kívánom a cigarettát,sőt nagyon zavar a cigaretta füst a közelembe (15 évig dohányoztam előtte).
 
Tele vagyok energiával,6 óra alvás elég,hogy kipihent legyek. Munka mellett rengeteget tudok már mozogni és tornázni,amit előtte nem,mert mindig fáradt voltam. Az arcbőröm puha,üde,pirospozsgás lett. A narancsbőr is eltűnőbe van a combomon.Most érzem igazán,mióta megismertem a mézes-masszázst,hogy ÉLEK!!!!! Nem költök gyógyszerekre,ez is nagyon fontos dolog.

Mindenkinek,csak ajánlani tudom,hogy próbálja ki,mert megéri,vissza kapja az életét,egészségét,fiatalságát. :D
 

 Szabó Ildikó

2013.01.16.

   Nagyon hálás vagyok Tatjánának, hogy elhozta városunkba ezt az egyedülálló gyógymódot. Több hónapja tartó panaszoktól szabadított meg! Szinte hihetetlen, hogy ilyen hamar érzem a hatását a masszázsnak, hiszen csak a harmadik kezelésen vagyok túl. Az első alkalom után két tünetmentes nap következett, szinte minden úgy történt, ahogy előre megmondta. Tatjana remek szakember, kiváló gyógyító. Ismeri az emberi testet, a betegségek okait, azok gyógymódját! Szinte minden problémára tud megoldást! Jelenleg minden másnap megyek hozzá, egy kúrát fogunk végigcsinálni, már nagyon várom a végeredményt!

Dóczi Zsuzsa
2013.01.14.

    A tv-ben láttam a hírdetést a mézes masszázsról. Elkezdett érdkelni a dolog, de sajnáltam rá az időm. Decemberben a Szuperinfó újságban olvastam egy rövid cikket a mézes masszázsról. Úgy döntöttem felhívom a megadott telefonszámot és kipróbálom. Hamar kaptam időpontot. Egy kedves hölggyel találkoztam, aki megkérdezte miben segíthet. Elmodtam, hogy fáj a lábam és a hátam. Emagyarázta miben tud segíteni és megcsináltuk az első kezelést. A kezelés végén finom teával kínált meg. Jól éreztem magam. Végig csináltam egy kezelést (10 alkalom) és már a második alkalom után éretem a hatását. Nem fáj a lábam, könnyebben mozgok, elmúlt a hátamon és a vállaimon a merevség. Nem hagytam abba, továbbra is járok a masszázsra és örülök, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget. Nagyon köszönöm, mindig szívesen jövök!
Varga Violetta
 
2012.09.02.
 
   A feleségem tanácsára kerestem meg, mert nem egy rossz mozdulat után nem tudtam emelni a bal karomat vállban. Valószínű, hogy ez idegbecsipődés eredménye volt. Öt kezelés után a fájdalom megszünt és a kúra befejezésével összességében mentálisan ragyogóan érzem magam. Eddig kezelt sport- és gyógymasszőr, de ez teljesen eltérő volt az előzőektől.
Köszönöm az eredményt és a kezelést!
István
 
2012.08.31.

   Feleségem javaslatára kerestem fel a szalont 2011. év végén.
Egy mosolygós, szimpatikus hölgy fogadott orosz akcentussal.
Korábbról ismertük már egymást. Ahogy megláttam, tudtam, hogy jó kezekben vagyok.A mézes masszázs kezelés után már az első alkalommal levette a vállamról, a hátamról terheimet, miket oly régóta cipeltem. Távozáskor a szamovárból főzött tea kortyolgatása közben ezt éreztem: harmónia, belső béke.

 
Hálás vagyok, hogy ott lehettem! 
Ferenc.

2012.04.13.

  Mindig is törődtem az egészségemmel, odafigyeltem magamra. Tudta ezt a barátnőm is, akitől kaptam egy ajándékutalványt a Vita egészségszalonba. Kipróbáltam már a testmasszázst, a lábmasszázst és az arcmasszázst is. Mindegyiknél első, második alkalommal már éreztem a jótékony hatást. A hölgyek arcbőre az idő múlásával rugalmatlanná, szárazzá válik. Nálam is ez a folyamat indult el, éppen ezért legjobban az arcmasszázs tetszik. A kezelések után bársonyos lett a bőröm, és ami nagyon fontos számomra az arcom egyáltalán nem száraz. Krémeket, amiket a szalonban vásárolok hasznosak, eredményesnek bizonyulnak. Tánya nagyon jó tanácsokkal lát el, amiket megfogadtam, otthon alkalmazom. Nála nyugalom van, szeretek hozzá járni. Köszönöm szépen neki ezeket a megnyugtató, csodálatos perceket!

Marika


2011.11.27.

  A tv-ben láttam a hirdetést, és eljöttem megnézni mi is az a mézesmasszázs! Ugyanis január óta a jobb oldali nyakrész és a váll szüntelenül fájt. Tánya egy végtelenül aranyos, kedves nő, aki mindent elmagyarázott, hogy mi történik, ha egy kezelési sorozatot megcsinálok. Tetszett a dolog és bíztam benne, hogy rendbe fog jönni. Ez így is történt, a vizelettel rengeteg homok elment a kezelés során és a víz ivása mellett. Ugyanis ajánlott egy csodálatos energetizált vizet és abból napi 1-2 litert megiszok. Tisztítja az egész szervezetemet. Jól érzem magam, itt nagyon jó, szinte már úgy érzem hazajárok! Nyugalom, békesség száll rám. Köszönöm Tányának a kedvességét, munkáját és a szeretetét. A nyakam is mondhatjuk rendben van, ahhoz képest amilyen volt.

Köszönöm Böbe.
 

2011.10.12.
 
  Приблизительно месяц назад встретилась со своей коллегой, она мне сказала, что бежит на массаж(медовый), и что ей это нравится. Я быстро попросила номер телефона и договорилась о времени. Меня встретила симпатичная, молодая женщина.
Таня начала мне объяснять и рассказывать новые, интересные вещи и начала делать на спину медовый массаж. Боли у меня были в тазобедренном суставе. После курса лечения(массажа)боли практически прекратились. Лёгкость ощущаю во всей спине и в области шеи. Общее состояние улучшилось.
Благодарю своего нового доктора Таню за помощь и буду теперь обращаться к ней за помощью.

Пустаи Галина.


2011.07.08.

  2010. őszén elestem megütöttem a bal kezemet. Hónapokig rettenetesen fájt, elmentem orvoshoz. Kaptam fájdalomcsillapitót, ami nem használt, újra orvos és beutaló terápiákra, ami temészetesen újra nem használt. Eljöttem a Vita szalonba mézesmasszázsra, és láss csodát 12 alkalom és a kezem újra a régi, semmi gyógyszer. Én ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó.

 Hné Teca

2011.03.18.

  Izületi problémáim már 25 éve vannak. Gyógyszerrel és kezelésekkel lehet karban tartani ezt a betegséget. Hallottam a mézesmasszázs jótékony hatásáról és godoltam kipróbálom. A vállam igen erősen fájt és a negyedik kezelés után már sokkal lazább volt. A kúrát végigcsináltam és most jól érzem magam. Sok-sok energiát kaptam ez idő alatt. Ajánlom másoknak is, biztosan jót tesz az egészségnek és a léleknek is. A masszőr igazán kedves, jó lélek. Mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam. A masszázs után finom teával kínált és sok jó tanáccsal látott el. Köszönöm neki, hogy segített és biztosan jövök márkor is, ha problémám lesz.
Köszönöm. Bogár Ilona


2010.10.08.

  Már a nyitás előtt hallottam, hogy nyilik egy mézes-masszázs a Szórádon. Sok jót hallottam róla, sőt az interneten is utána néztem, hogy mire is jó. Sajnos nekem is problémám volt a vesémmel. Nehezen tudtam pisilni. A vállamat is műtötték és a karom is nehezen tudtam használni. Szeptember 10-én kezdtem a kúrát és már a második napon beindult a vesém! Tele volt homokkal, amit (üvegbe pisi reggel - este nézni) a masszázzsal sikerült teljesen rendbe hozni. A vállam a műtét óta még soha nem volt ilyen jó állapotban. Köröm cipőben járok és nem fáj a derekam. Ez maga a csoda! Nagyon ajánlom ezt a masszázst mindenkinek, mert az életem is jobbá tette. Nagyon szerettem ide járni a kúra alatt, mert kedves, aranyos és melegszivű masszőr mindent megtett értem, hogy a kúra alatt jól érezzem magam, és utána nagyon finom teával zártuk a napot. Sajnálom, hogy vége! Tudom, hogy először voltam itt, de nem utoljára.

Köszönöm Szujóné Böbe
Dunaújváros


2010.09.24.

  Izületi problémáimra kaptam a mézes masszázst. Végig csináltam a javasolt kúrát és sokkal-sokkal jobban érzem magam, de még nem is ért véget a kúra és már a harmadik kezelés után lehetett érezni a változást. Nekem nagyon sokat segített. Mindenkinek javaslom jószándékkal, akinek problémái vannak.
A masszőr bűbájos, aranyos, az üzleti légkör pihentető, megnyugtató, egyszóval csodálatos.


Köszönöm. Gyöngy Piroska
 
 
 

Belépés

Naptár

«  Január 2020  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Körkérdésünk

Tornázik Ön reggelente?
Összes válasz: 19

Barátaink:

 • ENIO-Tajny
 • ZDOROWYI.Narod
 • Translate/Переводчик
 • Statisztika


  Online összesen: 1
  Vendégek: 1
  Felhasználók: 0

  Keresés

  Copyright MyCorp © 2020 | Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!