Csütörtök, 25.04.2024, 09:47
TatianaVita  Mézesmasszázs
Üdvözöllek Гость
Говорим по-русски


Nyitólap » 2014 » November » 28 » 7 fázis
02:32
7 fázis

Salakanyagok felhalmozódása a szervezetben és ennek a folyamatnak a fázisai:

1. fázis: Fáradtság. A salak felhalmozódik a vérben, májban és a gyomor-bél traktusban. A szervek nem látják el méregtelenítő funkciójukat, a sejtek belefáradnak a küzdelembe (vitaminhiány).


2. fázis: Fejfájás. Tovább halmozódik a salak a vérben, továbbá az agykéregben és az idegrendszerben.

3. fázis: Allergiás reakciók, azaz salaklerakódás a májban, a vesékben, amik szintén nem látják el saját funkcióikat. Ez természetes reakciója a szervezetnek, mely védeni próbálja magát.

4. fázis: Vese-, epekő, lipóma, mióma, fibróma, ciszta, policiszta. Ha nem tisztíjuk szervezetünket megelőzésképp, akkor a salak felhalmozódik és lerakódik egy helyen.

5. fázis: Elhízás, sokízületi gyulladás, ízületi gyulladás, reuma. A salak tovább terjeszkedik a szervezetben - változik a szervek, végtagok, ízületek külalakja.

6. fázis: Szívroham, stroke, üszkösödés – rákot megelőző állapot, amikor a szervezet már nem képes küzdeni a méreganyagok ellen.

7. fázis: Daganatos betegségek. A természet megbosszulja az ember nem megfelelő hozzáállását magához, étkezéseihez, életmódjához. A salakanyagok felhalmozódásának fő oka: helyettesítő élelmiszerek és helyettesítő alapanyagokat tartalmazó élelmiszerek használata az ételekben.

 

Mindenki ismeri azt a közmondást, hogy „Az egészség olyan, mint az időjárás, amíg jó, addig nem veszed észre”. Az egészségünkre csak akkor figyelünk fel, amikor az immunrendszer szinte már kiabál a segítségért és a szervezet élettani reakciói már nem megfelelőek. Az embert gyakori megfázások, allergiás reakciók, hasi vagy izomfájdalmak kezdik kínozni. Azonban, a betegség csak is akkor tudja legyőzni a szervezetet, ha tönkreteszi az immunrendszer reakció képességét. Ezért nagy fontos időben gondoskodni a szervezet védelmi funkcióiról, folyamatosan fenntartani érzékenységüket és képességüket gyors válaszreakcióra.

 

Az elmúlt évek statisztikái szerint a világ minden országában számos betegség a helytelen táplálkozás és a kedvezőtlen ökológiai környezettel, illetve a stresszel van összefüggésben. Nem mindig tudjuk ellenőrizni az agresszív mérgező anyagokat tartalmazó általunk fogyasztott élelmiszereket, amik bejutva testünkbe, tönkreteszik azt, csökkenti ellenálló és öntisztító képességét a szervezetnek – ezáltal megnő a hajlam a különböző betegségekre.

 

Az ősi kínai közmondások így szólnak:

„Pihenj – míg nem fáradtál el, gyógyítsd magad – míg meg nem betegedtél” és
„Nem az a jó orvos, aki jól gyógyít, hanem az, aki nem hagyja, hogy megbetegedj”.
A betegségek kezelése – a modern orvostudomány feladata, de a megelőzésük – mindnyájunk dolga.


http://mezesmasszazs.ucoz.hu/index/hasznos_dolgok/0-16

Kategória: Hasznos dolgok | Megtekintések száma: 1023 | Hozzáadta: VITA

Belépés

Naptár

«  November 2014  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Körkérdésünk

Tornázik Ön reggelente?
Összes válasz: 20

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Keresés

Copyright MyCorp © 2024 | Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!