Szombat, 20.04.2024, 06:08
TatianaVita  Mézesmasszázs
Üdvözöllek Гость
Говорим по-русски


Nyitólap » 2014 » Március » 27 » Mézesmasszázs
17:09
Mézesmasszázs

              Mézesmasszázs (gyógyító masszázs)
 

Néhány szó a mézes masszázsról.

Tudja Ön, hogy sok betegségünk a szervezet "szennyezettségétől" van? Sok betegségtől megszabadulhatunk gyógyszerek, kenőcsök nélkül… egyszerűen mézes masszázzsal.

Néhány szó a szervezet "szennyezettségéről".

A "szennyeződés"- az sók, homok, salakanyagok, amelyekből bőven található a szervezetünkben, és amelyek zavarják szervezetünk, elsősorban érrendszerünk normális működését.

A hát felső részének fájdalma, nem tudja felemelni a kezét, fájnak a váll izületei, szüntelen fejfájás gyötri…a mézes masszázst követően ezek a problémák lépésről lépésre megszűnnek. Ezzel szemben gyógyszerek szedésével Ön időlegesen eltünteti a fájdalmat. A problémák még jobban elmélyülnek, majd egy idő után még súlyosabban jelennek meg.

Petyhüdt, szürke, pattanásos, ráncos az arc bőre…Ebben az esetben Önnek nem segít semmilyen kozmetikum, még a legdrágább krémek sem!

Az Ön bőre a szervezetének indikátora, és ha Önnél megjelennek a fenti jelek, az azt jelenti, hogy Önnek nincs rendben a gyomra, hasnyálmirigye. Azaz rendbe kell hozni a belső szerveit. Az Ön bőrének sejtjei megteltek salakanyagokkal, a bőre kevés vizet kap…

Miért is "szennyeződik" szervezetünk? Honnan kerülnek bele a salakanyagok, kövek, sók…?

 

Létezik erre egy jó mondás: "Azok vagyunk, amit eszünk!"

És mit eszünk? Olyan termékeket, amelyeket különböző adalékanyagokkal készítenek: színező, stabilizáló, sűrűsítő, hablekötő anyagok, stb. Bármely csomagoláson megtalálható, hogy milyen adalékanyagot tartalmaz az adott termék. És minél több E adalékanyagot tüntetnek fel, annál kevesebb természetes anyag található a csomagban. Aztán a szervezetünkbe jutva az összes adalékanyag átalakul sókká, homokká, kövekké, salakanyagokká…Ehhez még hozzá tehetjük a különböző konzerveket, ételízesítőket, a különböző szénsavas üdítőket, a kólát, a McDonald’s termékeket, csipszeket, édességeket (minél élénkebb színű az édesség, annál veszélyesebb az egészségre! Gondoljon gyermekei egészségére!)

Nem ajánlatos húst és füstölt árut nagy mennyiségben fogyasztani, túl sós ételeket enni (ételeinkből legjobb a sót teljesen kiiktatni – nincs rá szükség).

KÖVETKEZTETÉS: Minél egyszerűbb és természetesebb táplálékunk, annál tisztább és egészségesebb szervezetünk.

Hátgerincünket "feloszthatjuk" néhány részre. Minden ilyen rész "kapcsolatban áll" meghatározott belső szerveinkkel. Ezen okból kifolyólag a háton végzett mézes masszázs a szervezet minden szervét és rendszerét megdolgozza. Jobban fog működni a gyomor, a máj, az ér- és idegrendszer, a vesékből távozik a vesehomok, és így tovább…

A javulás a szervezetben már az első, második masszázs után érezhető.

Jobb egyszer mézes masszázst venni, mint százszor olvasni róla!


A következő problémák megszüntetésében segítek:

- ízületi problémák, - allergia, - ekcéma, - gerincbántalmak, nyak, váll- és hátfájdalmak, - reumatikus panaszok, - neuralgia, - alvás zavarok, - krónikus fáradtság, - hólyagbántalmak, - migrén, - orr- és mandulagyulladás, - belső szervek működésének egyensúlyzavara, - visszatérő fertőzések,- depresszió


 

 Gyógyítás eredményei, foto
 


 

Kategória: Mézesmasszázs | Megtekintések száma: 1858 | Hozzáadta: VITA

Belépés

Naptár

«  Március 2014  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Körkérdésünk

Tornázik Ön reggelente?
Összes válasz: 20

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Keresés

Copyright MyCorp © 2024 | Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!